Contacteer ons

Contact Persoon : William Xu

Telefoonnummer : 0086-18124558715

WhatsApp : +008618124558715

Free call
Profiel QC

QA/QC inleiding

 

Onze kwaliteitscontroleafdeling zorgt ervoor dat al onze producten onze strikte verordeningen in overeenstemming zijn met. Er zijn drie soorten kwaliteitscontrole, met inbegrip van IQC (Inkomende Kwaliteitscontrole), IPQC (In-processkwaliteitscontrole), en QR (Kwaliteitscontroleherverzekering).

 

IQC wordt uitgevoerd voor de materialen die wij hebben gebruikt om onze producten te creëren. Verordeningen de van AQL (Aanvaardbare Kwaliteitsniveaus) bepalen de methode van product het testen. De aantalstukken die wij hebben gehad bepalen hoeveel producten geïnspecteerd. IPQC komt tijdens de productie voor. Dit proces impliceert verscheidene groepen mensen. Één van deze groepen is de Productieingenieurs. Hun bureau is binnen de fabriek, recht naast de lopende band. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor de technische kwesties die op de lopende band voorkomen. Zodra de assemblage is voltooid, in het wilde weg inspecteert een andere groep kwaliteitscontrolepersoneel de voltooide producten. Zij zorgen ervoor dat de te verschepen producten aan de verzoeken en de normen van onze klanten beantwoorden.

 
Het werk Principe
Een strikt Kwaliteitscontrole en Kwaliteitsborgingprogramma die alle activiteiten in productie omvatten.
Ons QCC-team werkt constant om kwaliteit te verzekeren en te verbeteren door kwaliteitskwesties te identificeren en op te lossen.
Wij hangen de principes aan „juist het de eerste keer“.
 
Whale Industry System co., ltd kwaliteitscontrole 0

 

 

 

Whale Industry System co., ltd kwaliteitscontrole 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

bornn@whaleindustry.com
+008618124558715
dragonface1701
bornnxu
008618124558715